Post your CV - It only takes a few seconds

Schoonmaak jobs

Page 1 of 2,680 jobs
Heb je interesse om als jobstudent te werken bij het UZ Brussel? Klik hieronder op 'solliciteer voor deze vacature'.
Als zelfstandige Medewerker Schoonmaak zorg je ervoor dat onze vestiging er piekfijn uitziet. Zorg jij ervoor dat onze vestiging er piekfijn uitziet?
Cleandienst zoekt een Meewerkend Schoonmaak Verantwoordelijke in de regio van Antwerpen. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse schoonmaaktaken…
Heb jij een passie voor schoonmaak? Het is een pluspunt als je beschikt over een diploma professionele schoonmaak. ZNA Hoge Beuken in Antwerpen.
Schoonmaak en onderhoud van verschillende ruimtes. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in de regio Antwerpen. Je hebt een verzorgd voorkomen.
Ervaring in schoonmaak is een pluspunt. Momenteel zoeken we medewerkers binnen schoonmaak voor de algemene diensten. Het betreft een halftijdse functie.
Amate
Wuustwezel
Is op zoek naar talent! Ben jij op zoek naar een boeiende job in een dynamische omgeving en groeiende sector? De vzw baat twee woonzorgcentra uit in Wuustwezel:
Met 72 kantoren over heel Vlaanderen en +8.000 werknemers maken we elke dag opnieuw onze klanten blij, zowel in de particuliere schoonmaak via dienstencheques…
azgroeninge
Belgium
Benieuwd hoe schoonmaak in het operatiekwartier er uitziet? Je kiest bewust voor een job in de schoonmaak. We zijn op zoek naar een medewerker schoonmaak voor…
AZ Sint-Maarten
Mechelen
Je wordt ingezet voor de schoonmaak van ons operatiekwartier bestaande uit 14 zalen en de bijhorende burelen. Je hebt zin voor orde en netheid.