Schoonmaak jobs in Anderlecht

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 160 jobs
De dienst schoonmaak is een onderdeel van de Facilitaire dienst van het ziekenhuis en staat in voor de schoonmaak van een oppervlakte van 122.000 m².
Dirk Vannieuwenhuyse
Sint-Pieters-Leeuw
Onderhouden van de gemeenschappelijke ruimtes van het woonzorgcentrum. Onderhouden van de kamers van de bewoners: Poetsen van sanitair, vloeren, ramen, ...
Heb je interesse om als jobstudent te werken bij het UZ Brussel? Klik hieronder op 'solliciteer voor deze vacature'.
VBS DE AKKER
Donkerstraat
Wij zijn op zoek naar een medewerker om zowel 's middags in de eetzaal te helpen als om de lokalen te poetsen. Dweilen, stof afvegen, ruiten kuisen ...
ETABLISSEMENT JOHN KENNIS
Elsene
Onderhoud en schoonmaak van de werktafels, de werkvloer en de naaimachines (industrieel Juki naai- en overlockmachine, Yamato blindzoommachine).
Annelies Terclaevers
Overijse
Het basisonderhoud van apparaten en uitrustingen uitvoeren- Ervaring in de schoonmaak in de medische sector is een pluspunt.
Hou je van poetsen en schoonmaken? Dan is de job van huishoudhulp dienstencheques bij Familiehulp jou op het lijf geschreven! Je doet de was en strijk.
Je staat in voor het reinigen van de omgeving van het machinepark , de grond en de gebouwen en werkt actief aan orde en netheid.
Ervaring in de schoonmaak / experiénce dans le nettoyage. Schoonmaken van kantoren en sanitair. Le nettoyage des bureaux et des sanitaires.
De Jobcenter van Brussel is op zoek naar een werleider schoonmaak voor de regio Brussel/Vlaams Brabant. Fondée en 1954, Daoust est la société de Ressources…