Post your CV - It only takes a few seconds

Schoonmaak jobs in Beveren

Page 1 of 358 jobs
AZ Nikolaas telt 810 bedden verspreid over 5 campussen in het Waasland: Sint-Niklaas, Temse, Hamme en Beveren. Werken bij AZ Nikolaas betekent ...
Heb jij een passie voor schoonmaak? Het is een pluspunt als je beschikt over een diploma professionele schoonmaak. ZNA Hoge Beuken in Antwerpen.
Als zelfstandige Medewerker Schoonmaak zorg je ervoor dat onze vestiging er piekfijn uitziet. Zorg jij ervoor dat onze vestiging er piekfijn uitziet?
Cleandienst zoekt een Meewerkend Schoonmaak Verantwoordelijke in de regio van Antwerpen. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse schoonmaaktaken…
Ervaring in de schoonmaak is een pluspunt, maar geen vereiste. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes:
Mevr. Suzy Verschote
Beveren
Werkervaring in de schoonmaak is een pluspunt. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor de schoonmaak op onze site Electrabel Doel (niet-nucleaire gedeelte).
Als medewerker schoonmaak sta je in voor het: Voor bijkomende informatie over de functie kan je terecht bij Christel Cerpentier, diensthoofd schoonmaak - op het…
Schoonmaak en onderhoud van verschillende ruimtes. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in de regio Antwerpen. Je hebt een verzorgd voorkomen.
Scholen Da Vinci
Saint-Nicolas
Als schoonmaakster bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van klaslokalen, gangen, refter en sanitair. Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15u30 tot…
Voor bijkomende informatie over de functie kan je van maandag tem donderdag terecht bij Christel Cerpentier, diensthoofd schoonmaak - 037602711.