Schoonmaak jobs in Brugelette

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 23 jobs
Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak van de burelen, gesprekslokalen en patiëntenkamers van het ziekenhuis. Hiervoor krijg je een goede opleiding.
Mevr. Carion Katty
Geraardsbergen
CARION FACILITY SERVICES werft aan. Uitvoeren van schoonmaakwerken bij professionele klanten (winkels, kantoren, winkelruimtes, magazijnen, apotheken,…
MATER DEI
Heikruis
Je staat in voor de schoonmaak van zowel de kamers van onze bewoners als de gemeenschappelijke ruimtes. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de…
Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Instaan voor het onderhoud van de woning en mogelijks strijk.
€12,11 per uur
Hou je van poetsen en schoonmaken? Dan is de job van huishoudhulp dienstencheques bij Familiehulp jou op het lijf geschreven! Je doet de was en strijk.
casteels julien
Ronse
Het poetsen van een restaurant. Technicien de surface 6 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé. De ruimtes ventileren en verluchten.
Mevr. Christel D'homme
Geraardsbergen
Poetsen van de kamers van de bewoners en gemeenschappelijke delen volgens schema's. Assistant logistique en milieu hospitalier. Orde en netheid zijn belangrijk.
Voor inhoudelijke vragen kan u terecht bij Karen Wilpart, coördinator logistieke ondersteuning (055 23 39 04) of Rebecca Bollens, diensthoofd schoonmaak en…
Geraardsbergen
Wil je ook werken in een goed betalend dienstencheque bedrijf, waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij je graag!
Agilitas
Brakel
Heb je graag dat alles er netjes bij ligt? Poets je liever in een school? Dan is deze opdracht misschien iets voor jou!