Post your CV - It only takes a few seconds

Schoonmaak jobs in Brussels

Page 1 of 281 jobs
Heb je interesse om als jobstudent te werken bij het UZ Brussel? Klik hieronder op 'solliciteer voor deze vacature'.
Agentschap Overheidspersoneel
Brussels
€2.162 per maand
Heb je ervaring in de schoonmaak? Als verantwoordelijke schoonmaak sta je in voor de schoonmaak van de gebouwen van de Vlaamse overheid in Brussel.
Ervaring in schoonmaak is een pluspunt. Momenteel zoeken we medewerkers binnen schoonmaak voor de algemene diensten. Het betreft een halftijdse functie.
Ervaring in schoonmaak is een pluspunt. Je dagelijks takenpakket wordt regelmatig aangevuld met periodieke taken (grote schoonmaak, periodiek onderhoud, … ).
SSP BELGIUM
Brussels
Je ziet toe op de hygiëne, verzorgt dagelijks de schoonmaak van de winkel en waakt erover dat de kwaliteit op en top is. Kennis van de HAPPC-normen is een plus.
AZ Sint-Maarten
Mechelen
Je wordt ingezet voor de schoonmaak van ons operatiekwartier bestaande uit 14 zalen en de bijhorende burelen. Je hebt zin voor orde en netheid.
Hart Leuven is een middelgroot ziekenhuis (287 bedden) met een brede activiteit in het centrum van de stad. Je onderschrijft de missie, visie en waarden van ons…
Mevr. Decuyper Nathalie / Anke Timmermans
Ninove
Binnen de stad Ninove en het woonzorgcentrum Klateringen zoeken wij vervanging voor de functie van technisch beambte schoonmaak.
Een ervaring in de schoonmaak is een pluspunt. Voor een van onze klanten in Leuven zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker die verantwoordelijk zal zijn…
ETABLISSEMENT JOHN KENNIS
Elsene
Onderhoud en schoonmaak van de werktafels, de werkvloer en de naaimachines (industrieel Juki naai- en overlockmachine, Yamato blindzoommachine).