Schoonmaak jobs in Jette

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 267 jobs
Heb je interesse om als jobstudent te werken bij het UZ Brussel? Klik hieronder op 'solliciteer voor deze vacature'.
Agentschap Overheidspersoneel
Brussels
€2.162 per maand
Heb je ervaring in de schoonmaak? Als verantwoordelijke schoonmaak sta je in voor de schoonmaak van de gebouwen van de Vlaamse overheid in Brussel.
AZ Sint-Maarten
Mechelen
Je wordt ingezet voor de schoonmaak van ons operatiekwartier bestaande uit 14 zalen en de bijhorende burelen. Je hebt zin voor orde en netheid.
Ervaring in de schoonmaak is een pluspunt, maar geen vereiste. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes:
Mevr. Decuyper Nathalie / Anke Timmermans
Ninove
Binnen de stad Ninove en het woonzorgcentrum Klateringen zoeken wij vervanging voor de functie van technisch beambte schoonmaak.
SSP BELGIUM
Brussels
Je ziet toe op de hygiëne, verzorgt dagelijks de schoonmaak van de winkel en waakt erover dat de kwaliteit op en top is. Kennis van de HAPPC-normen is een plus.
Sint-Jozefkliniek
Rumst
Je rapporteert aan het diensthoofd schoonmaak. Je staat in voor het onderhoud en schoonmaak van de kamers van onze patiënten en de gemeenschappelijke ruimtes en…
Ervaring in de schoonmaak is een pluspunt, maar geen vereiste. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes:
ETABLISSEMENT JOHN KENNIS
Elsene
Onderhoud en schoonmaak van de werktafels, de werkvloer en de naaimachines (industrieel Juki naai- en overlockmachine, Yamato blindzoommachine).
Je werkt volgens de principes van de professionele schoonmaak. Je voert de grote schoonmaak uit, los van het dagelijks onderhoud.