Post your CV - It only takes a few seconds

Schoonmaak jobs in Kortrijk

Page 1 of 454 jobs
Josephine Velghe
Kortrijk
Versterk ons team als Schoonmaak Kampioen. Je komt terecht in een prestigieus kantorencomplex en staat er in voor de algemene schoonmaak.
Lago
Kortrijk
€30 per uur
Eerst en vooral ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van het centrum om de netheid en veiligheid van de bezoekers te garanderen.
Mevr. Samantha
Kortrijk
DivBen jij een ster in schoonmaken en woon je in de regio van kortrijk? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Technicien de surface 24 mois.
Je draagt uw steentje bij aan de optimalisatie van de schoonmaak. Je staat in voor alle onderhoudswerkzaamheden binnen de schoonmaak van wzc Hogerlucht en wzc…
Mevr. Michèle Battheu
Roeselare
Ben jij een warme en toegewijde persoonlijkheid? Ga je graag met ouderen om en ben je een teamspeler? Spreekt onze droom van ‘WARME zorg’ jou aan?
Dhr. Benoit Gelle
Kluisbergen
U zoekt een job in de schoonmaaksector? U bent bereid om te werken in de vaste voormiddag van 5-13u? Dan bent u de geknipte persoon voor deze vacature!
Dhr. Tom Delmotte
Kortrijk
U staat in voor het dagelijks poetsen van onze lokalen, openbare ruimtes en burelen. Technicien de surface 24 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Een eerdere ervaring in de schoonmaak is een pluspunt. Bij Care zijn we op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker bij onze klant te Kortrijk.
Care.be
Kuurne +2 locations
Je hebt bij voorkeur een eerdere ervaring in de schoonmaak. Bij Care zijn we op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker bij onze klant te Kuurne.
Johan Wastijn
Deerlijk
U helpt bij de voorbereiding van de maaltijden - u staat in voor het portioneren van de maaltijden - u helpt bij de schoonmaak van de lokalen van de keuken -…