Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 307 jobs
Dirk Vannieuwenhuyse
Sint-Pieters-Leeuw
Onderhouden van de gemeenschappelijke ruimtes van het woonzorgcentrum. Onderhouden van de kamers van de bewoners: Poetsen van sanitair, vloeren, ramen, ...
De dienst schoonmaak is een onderdeel van de Facilitaire dienst van het ziekenhuis en staat in voor de schoonmaak van een oppervlakte van 122.000 m².
Annelies Terclaevers
Overijse
Het basisonderhoud van apparaten en uitrustingen uitvoeren- Ervaring in de schoonmaak in de medische sector is een pluspunt.
Dhr. Goossens
Leuven
Je hebt bij voorkeur ervaring in de schoonmaak. Schoonmaak polyvalente medewerker- klaarmaken en opruimen van workshops voor een van onze klanten te Haasrode.
ETABLISSEMENT JOHN KENNIS
Elsene
Onderhoud en schoonmaak van de werktafels, de werkvloer en de naaimachines (industrieel Juki naai- en overlockmachine, Yamato blindzoommachine).
VBS DE AKKER
Donkerstraat
Wij zijn op zoek naar een medewerker om zowel 's middags in de eetzaal te helpen als om de lokalen te poetsen. Dweilen, stof afvegen, ruiten kuisen ...
Heb je interesse om als jobstudent te werken bij het UZ Brussel? Klik hieronder op 'solliciteer voor deze vacature'.
Sint-Jozefkliniek
Rumst
Je rapporteert aan het diensthoofd schoonmaak. Je staat in voor het onderhoud en schoonmaak van de kamers van onze patiënten en de gemeenschappelijke ruimtes en…
Ervaring in de schoonmaak is een pluspunt, maar geen vereiste. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes:
Ervaring in schoonmaak is een pluspunt. Je dagelijks takenpakket wordt regelmatig aangevuld met periodieke taken (grote schoonmaak, periodiek onderhoud, ...).