Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 422 jobs
Momenteel kijken we uit naar een medewerker schoonmaak: Je staat in voor de schoonmaak van patiëntenkamers, operatiezalen, laboratoria, burelen en openbare…
Kristof Carpentier
Ghent
Schoonmaak van de lokalen en de gemeenschappelijke ruimtes. Wij zijn op zoek naar een schoonmaker die instaat voor volgend takenpakket:
Je hebt ervaring in de schoonmaak. Indien gewenst zijn er ook mogelijkheden tot extra uren in de schoonmaak. Je voert controles uit op verschillende sites.
Dhr. Mathieu Van Welden
Ghent
Je hoeft nog geen uitgebreide ervaring in de schoonmaak te hebben, je bent wel leergierig ingesteld om de job aan te leren. Kom jij ons team versterken?
Mevr. Carolien Vercammen
Ghent
Iedere collega werkt volgens een vast schema, maar neemt ook regelmatig extra taken op in functie van de grondige schoonmaak van lokalen.
Je hebt reeds een grondige ervaring in de schoonmaak. Voor onze afdeling 'Cleaning' zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke (m/v) voor schoonmaakwerken bij…
Care.be
Ghent +11 locations
Een eerdere ervaring in de schoonmaak is een plus. Care is op zoek naar een deeltijdse schoonmaakmedewerker bij onze klant CRI te Gent.Opstart vanaf 07/09.Je…
Kjell Vanderhaeghen
Ghent
De Poetsfiets is een duurzame schoonmaak dienst voor bedrijven. Invullen en de betrokkenen informeren over afwijkingen- zelfstandig kunenn werken - detail…
Ervaring in de schoonmaak is een pluspunt. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken in een restaurant van een winkelketen.
Ervaring in de schoonmaak is een pluspunt. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: Je hebt een verzorgd voorkomen.