Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 321 jobs
Mevr. De Backer Monika
Opwijk
° Je hebt eerdere ervaring in de schoonmaak; Schoonmaken van bedrijven kantoren,scholen,gemeenschappelijke delen in residenties en woningen.
Dirk Vannieuwenhuyse
Sint-Pieters-Leeuw
Onderhouden van de gemeenschappelijke ruimtes van het woonzorgcentrum. Onderhouden van de kamers van de bewoners: Poetsen van sanitair, vloeren, ramen, ...
Ervaring in de schoonmaak is een pluspunt, maar geen vereiste. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes:
Je staat in voor de schoonmaak van het interieur, medische randapparatuur, vloeren en wanden op allerlei locaties (patiëntenkamers, onderzoeklokalen, …).
Ervaring in de schoonmaak is een pluspunt, maar geen vereiste. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes:
Voor bijkomende informatie over de functie kan je van maandag tem donderdag terecht bij Christel Cerpentier, diensthoofd schoonmaak - 037602711.
Als medewerker schoonmaak sta je in voor het: Voor bijkomende informatie over de functie kan je terecht bij Christel Cerpentier, diensthoofd schoonmaak - op het…
Sint-Jozefkliniek
Rumst +1 location
Je rapporteert aan het diensthoofd schoonmaak. Je staat in voor het onderhoud en schoonmaak van de kamers van onze patiënten en de gemeenschappelijke ruimtes en…
Met 72 kantoren over heel Vlaanderen en 8.000 werknemers maken we elke dag opnieuw onze klanten blij, zowel in de particuliere schoonmaak via dienstencheques…
Je reinigt de binnenkant van de bussen. Je schuurt en dweilt de vloer. Gevonden voorwerpen verzamel je en geef je af. Vaste uren en dagen in een dagploeg.