Schoonmaak jobs in Neupré

Filter results by:
Sort by: relevance - date
33 jobs found within 35 km of Neupré
No jobs found within 25 km of Neupré
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 33 jobs
Carine Swennen
Riemst
€28.556 per jaar
Ben jij een medewerk(st)er met een groot sociaal engagement en een warme persoonlijkheid? Dan word jij misschien de perfecte aanvulling op ons team!
Caro services
Hoepertingen
Bij Caro Services kunt u terecht voor tal van schoonmaak- en reinigingsopdrachten. Je kunt als bedrijf slechts één keer een goeie eerste indruk maken.
Dhr. De Meulenaere
Sint-Truiden
Voor het huis aan het station van Sint-Truiden zoeken wij een deeltijdse kracht. Je werkt zelfstandig bij het poetsen van studio's, gangen,trappen, bureau's ..
Dhr. Jos Stevens
Riemst
Je staat in voor het onderhoud van ons saunacomplex en het brasseriegedeelte. Dit houdt onder meer de volgende zaken in : Technicien de surface 6 mois.
ATLANTIS
Sint-Truiden
Voor het huis aan het station van Sint-Truiden zoeken wij een deeltijdse kracht. Je werkt zelfstandig bij het poetsen van studio's, gangen,trappen, bureau's ..
Dhr. Nicola Veendorp
Manhay
C amping Petite Suisse is op zoek naar een schoonmaakmedewerker onder het statuut van flexi-medewerker. Camping Petite Suisse is een echte panoramacamping en…
Mevr. Creyf Marleen
Tongeren
Niveau non précisé Domaine non précisé. Vuilnisbakken en containers naar buiten brengen voor ophaling. De ruimtes ventileren en verluchten.
Ervaring in de schoonmaak is een absolute vereiste. Je zal instaan voor de schoonmaak van de kantoorruimtes. Voor een firma te Sint-Truiden zijn we op zoek naar…
Agilitas
Tongeren
Voor een bedrijf gelegen op het industrieterrein Tongeren-Oost rekruteren wij dringend een deeltijds schoonmaker. Optie vast na een geslaagde interimperiode.
Kies een job met EEN HART voor ZORG…. Landelijke Thuiszorg maakt deel uit van Ons en is een erkende dienst voor gezinszorg en aanvullende thuiszorg.