Schoonmaak jobs in Opglabbeek

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 222 jobs
Ton Van Loon
Genk +1 location
Wij zijn dringend op zoek naar 2 medewerkers voor het schoonmaken van gangen, klaslokalen, sanitaire ruimtes en keuken. Opstart na 1 november 2019.
Dhr. Kristof Van den Bergh
Genk
€2.354 per maand
Situering van de functie Als medewerker schoonmaak (m/v/x) werk je onder leiding van de werkcoördinatoren van de dienst gebouwenreiniging.
Bert Was
Zonhoven
Je maakt deel uit van een leefgroepteam dat ondersteuning biedt aan personen met een mentale en meervoudige beperking. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Agilitas
Genk +1 location
Een eerste ervaring met schoonmaak is aangeraden. Voor een bedrijf in Genk zijn we opzoek naar een schoonmaker/schoonmaakster.
Robert Zoons
Oudsbergen
Als medewerker schoonmaak sta je in voor de schoonmaak van de kamers van onze bewoners en de gemeenschappelijke ruimtes. Wij hebben de ideale job voor jou.
DenSeCo
Genk
Schoonmaak te Genk: 7,5u/week. De ruimtes ventileren en verluchten. Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken.
Agilitas
Houthalen-Helchteren
Je zal instaan voor de grote schoonmaak van vakantiehuisjes. Houd jij van orde en netheid en ben je een op zoek naar een tijdelijke functie als poetshulp met…
Mevr. Gielen Ann
Opglabbeek
Schoonmaken van keuken, refter & sanitair. Technicien de surface 6 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé. De ruimtes ventileren en verluchten.
Jumbo Supermarkten
Lanaken
Gezocht: schuurspons in Jumbo-formaat*. Hoorde je al van supermarktketen Jumbo? Dit Nederlandse familiebedrijf opent dit jaar zn eerste Vlaamse filialen.
Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Misschien is dat iets voor jou?