Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 374 jobs
Ervaring in de schoonmaak is een pluspunt, maar geen vereiste. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes:
Agilitas
Kampenhout
Eerdere ervaring in de industriële schoonmaak is een pluspunt; Elke ochtend voor de opening van de winkel beginnen met de schoonmaak.
Dirk Vannieuwenhuyse
Sint-Pieters-Leeuw
Onderhouden van de gemeenschappelijke ruimtes van het woonzorgcentrum. Onderhouden van de kamers van de bewoners: Poetsen van sanitair, vloeren, ramen, ...
Mevr. De Backer Monika
Opwijk
° Je hebt eerdere ervaring in de schoonmaak; Schoonmaken van bedrijven kantoren,scholen,gemeenschappelijke delen in residenties en woningen.
Ervaring in de schoonmaak is een pluspunt, maar geen vereiste. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes:
Je staat in voor de schoonmaak van het interieur, medische randapparatuur, vloeren en wanden op allerlei locaties (patiëntenkamers, onderzoeklokalen, …).
Sint-Jozefkliniek
Rumst +1 location
Je rapporteert aan het diensthoofd schoonmaak. Je staat in voor het onderhoud en schoonmaak van de kamers van onze patiënten en de gemeenschappelijke ruimtes en…
Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Hou je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen, met respect voor afspraken en mensen?
Je staat in voor het reinigen van de omgeving van het machinepark , de grond en de gebouwen en werkt actief aan orde en netheid.
Mevr. Karin Beuckelaars
Kapelle-op-den-Bos
Niveau non précisé Domaine non précisé. Een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de vereisten van de functie (Uittreksel uit het strafregister - Model…