Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 773 jobs
Josephine Velghe
Kortrijk
Versterk ons team als Schoonmaak Kampioen. Je komt terecht in een prestigieus kantorencomplex en staat er in voor de algemene schoonmaak.
Cindy Vandenheede
Oostkamp
Voor ons leef- en zorgdorp Sint-Jozef zijn wij op zoek naar een geschikte medewerker. Reinigen van toegewezen lokalen, gangen, ... Technicien de surface 6 mois.
AZ Sint-Lucas Brugge
Bruges
Als medewerker schoonmaak bent u verantwoordelijk voor de uitvoering van de schoonmaak in ons ziekenhuis (burelen, consultaties, verpleegeenheden,…).
Mevr. Michèle Battheu
Roeselare
Ben jij een warme en toegewijde persoonlijkheid? Ga je graag met ouderen om en ben je een teamspeler? Spreekt onze droom van ‘WARME zorg’ jou aan?
Dhr. Francis Van Laere
Bruges
Je staat in voor een nette en gezellige leefomgeving voor alle religieuzen die in het zorgcentrum Huize Vogelzang wonen. Technicien de surface 6 mois.
Sigrid Reynaert
Ostend
Als medewerker van ons schoonmaakteam sta je in voor het hygiënisch schoonmaken van de verblijfsafdelingen in ons ziekenhuis. Je werkt 1 op 3 zaterdagen.
Open de vacature van Hulparbeid(st)er Schoonmaak. Stad Brugge organiseert een contractuele aanwervingsprocedure voor Hulparbeid(st)er Schoonmaak van 19 tot 38 u…
Dhr. Jürgen Boone
Bruges +3 locations
ENTRIO is gespecialiseerd in kantorenschoonmaak. In West-Vlaanderen en de regio Aalter, Deinze, Gent. Samen met ons team van 130 enthousiaste poetscollega’s…
UNIE-K
Sint-Michiels
Je wordt tewerkgesteld in De Waaiberg, een voorziening waar 51 volwassenen met een motorische handicap verblijven. Je bent flexibel en staat open om te leren.
Sigrid Reynaert
Ostend
Als medewerker schoonmaak voor het algemeen onderhoud ben je verantwoordelijk voor het poetsen van de algemene delen binnen het ziekenhuis.