Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 606 jobs
EB PROJECTS
Herentals
Je wordt ingeschakeld in een jong, dynamisch en flexibel team dat zorgt dat de meubels (o.a. Keukens, badkamerkasten, vestiairekasten, …) van A tot Z…
Mevr. Virginie Lefevre
Harelbeke
Wij zijn op zoek naar een ervaren schrijnwerker voor in het atelier. Reeds enkele jaren ervaring in het maken van allerhande schrijnwerk en meubilair.
Mevr. Sofie Desender
Gistel
Afmonteren van de ramen (zowel PVC als ALU). Binnenafwerking verwerken en klaar maken voor de. Sporadisch meegaan naar de werf als extra man.
Holvoet Gebroeders
Izegem
Je hebt kennis van de verschillende machines in het atelier, en ervaring met de CNC-. VOOR VERDERE GROEI VAN ONZE ONDERNEMING. Ghistelstraat 5 te 8870 Izegem.
Group Suerickx NV
Herentals
Als schrijnwerker werk je fulltime in het atelier. Je hebt reeds een stabiele ervaring als schrijnwerker van interieur en maatwerk.
Mevr. Demeestere Bie
Zwevegem
Wij zijn op zoek naar iemand die het team kan versterken & meehelpen in het productieproces voor het maken van houten buitenschrijnwerk Uw job bestaat…
Houthalen-Helchteren +1 location
Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in de interieurbouw, zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker. Ben jij uit het juist hout gesneden?
Mevr. Sharon Himpe
Waregem
Voor ons bedrijf (gespecialiceerd in binnendeuren) zijn we DRINGEND op zoek naar een schrijnwerker. U beschikt over het nodige inzicht.
Renover
Overijse
De schrijnwerkers bij de firma Renover, werken zowel zelfstandig in ons atelier om stukken klaar te maken en voor te bereiden als bij de klant thuis om ter…
Mevr. Mieke CHRISTIS
Kinrooi
Wij zoeken voor ons atelier te Kinrooi een aluminium schrijnwerker. Alracon te Kinrooi is specialist in PVC en aluminium ramen en deuren.