Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 442 jobs
MORTI
Drongen
In het kader van onze continue groei en ter versterking van onze afdeling aluminium- en houtschrijnwerk zoeken wij: Voor zowel nieuwbouw als renovatie.
Mevr. Billiet Lien
Zulte
Wij zoeken een gemotiveerde schrijnwerker voor buitenschrijnwerk, voornamelijk plaatsen van ramen en deuren, binnenschrijnwerk :
Bewezen ervaring als plaatser noodzakelijk. Elke dag vertrek je samen met je collega's (2 of 3 personen) naar de werf. Wat wij van jou vragen:
Wald Leen
Evergem
Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, …Je hebt ervaring als aluminium schrijnwerker OF je hebt een opleiding schrijnwerk…
Patricia Coppieters
Heusden-Zolder
Als schrijnwerker / plaatser bestaat je takenpakket voornamelijk uit: Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, …Onze ideale…
PROFTECH & DE BRUYN
Ekeren
Op zoek naar een uitdaging? Proftech & De Bruyn realiseert maatwerk van hoge kwaliteit voor diverse sectoren; Monteren & plaatsen van meubelen.
Patrick Crevits
Ichtegem
Als schrijnwerker sta je voornamelijk in voor de plaatsing van PVC ramen en deuren. De werven zijn gelegen in een straal van 40 km rond ons bedrijf.
Josera
Gavere
Je hebt een eerste ervaring in het schrijnwerk of je hebt een diploma hout. Het vervaardigen en plaatsen van algemeen schrijnwerk. Monteur en agencement 6 mois.
TRIXXO JOBS GENT
Drongen
Ben jij een handige schrijnwerker die probleemloos ramen, deuren, gordijngevels, veranda's,... Kan plaatsen en dit voor zowel nieuwbouw als renovatie?
Dhr. Vandenheede Joshi
Wetteren
Als plaatser ga je dagelijks naar de werf (vnl regio Oost- en West Vlaanderen) voor de plaatsing van: Parket, laminaat & vinyl én van binnendeuren & trappen.