Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,242 jobs
Je hebt al ervaring opgedaan als schrijnwerker in het atelier. Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een schrijnwerker. Je gaat ook soms mee plaatsen.
OMG Prefab Beton
Dessel
OMG is een dynamische familiale KMO in volle expansie en is gespecialiseerd in innoverende betontechnieken gaande van trappen, terrassen over gevelelementen in…
Via het krijgen van een bon weten wat je moet doen, welke materialen je nodig zal hebben en hoe je dan alle delen uiteindelijk moet maken en inbinden.
Je hebt reeds ervaring als schrijnwerker. Je vervaardigt houten schrijnwerk zoals buitenschrijnwerk, binnendeuren, kasten, ...volgens een plan/bestek opgemaakt…
Elke dag vertrek je samen met je collega's (2 of 3 personen) naar de werf. Aangekomen op de werf plaats je het houten schrijnwerk (buitenschrijnwerk, meubilair,…
Dhr. De Blander Patrick
Ghent
Wij zijn op zoek naar een schrijnwerker voor zowel binnenschrijnwerker als buitenschrijnwerk. Wij doen zowel nieuwbouw als renovatie.
Mevr. Neefs An
Saint-Nicolas
Monteur en agencement 60 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé. Je bent enthousiast, werkt nauwkeurig en hebt een hart voor hout en interieur.
Wald Leen
Evergem
Je staat mee in voor de fabricage en afwerking van aluminiumprofielen (ramen, deuren en vliesgevels) in ons atelier. Monteur en agencement 6 mois.
OMG Prefab Beton
Dessel
Als schrijnwerker ben je een belangrijke spil binnen de productie. Na een inwerkperiode versterk je ons team van schrijnwerker en draag je de zorg voor het…
Wioleta Majewska
Dottignies
Ben je op zoek naar het werk als schrijnwerker? Een firma in deze regio is op zoek naar een ervaren schrijnwerker. Ben je bereid in regio Moescroen te werken?