Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,408 jobs
Martien Dresselhuys
Verviers
Als schrijnwerker klust u bij particulieren, zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, etc . Monteur en agencement 24 mois.
Mevr. Mieke CHRISTIS
Kinrooi
Wij zoeken voor ons atelier te Kinrooi een aluminium schrijnwerker. Alracon te Kinrooi is specialist in PVC en aluminium ramen en deuren.
Martien Dresselhuys
Mons
Als schrijnwerker klust u bij particulieren, zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, etc . Monteur en agencement 24 mois.
EB PROJECTS
Herentals
Je wordt ingeschakeld in een jong, dynamisch en flexibel team dat zorgt dat de meubels (o.a. Keukens, badkamerkasten, vestiairekasten, …) van A tot Z…
AZ Sint-Lucas Gent is een modern, sociaal en vlot bereikbaar ziekenhuis in hartje Gent. Verspreid over twee campussen bestrijkt het medisch aanbod nagenoeg alle…
Paul Neyrinck
Vleteren
Wij zijn op zoek naar een nieuwe werkplaatsschrijnwerker om ons team tijdelijk te ondersteunen. Je bent specifiek verantwoordelijk voor het vervaardigen van o.a…
Holvoet Gebroeders
Izegem
VOOR VERDERE GROEI VAN ONZE ONDERNEMING. Holvoet Gebroeders staat voor hoogstaand, divers schrijnwerk (voornamelijk binnenafwerking).
Dhr. Geert Hex
Bilzen
Wij zoeken een gemotiveerde schrijnwerker, voor het maken en plaatsen van interieur, Het is voornamelijk atelierwerk. Jong bedrijf met doorgroei mogelijkheden.
Je beschikt over de nodige ervaring als schrijnwerker. Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een buitenschrijnwerker. Je bekleedt ramen en deuren uit.
Je beschikt over de nodige ervaring als schrijnwerker. Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een binnenschrijnwerker.