Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 358 jobs
Je hebt al ervaring opgedaan als schrijnwerker in het atelier. Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een schrijnwerker. Je gaat ook soms mee plaatsen.
Patricia Coppieters
Heusden-Zolder
Als meewerkende ploegbaas monteer je hoogstaand meubilair en ander binnenschrijnwerk uit het eigen atelier. Monteur en agencement 60 mois.
Patricia Coppieters
Heusden-Zolder
Als schrijnwerker / plaatser bestaat je takenpakket voornamelijk uit: Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, …Onze ideale…
Via het krijgen van een bon weten wat je moet doen, welke materialen je nodig zal hebben en hoe je dan alle delen uiteindelijk moet maken en inbinden.
Anouk Deprez
Beringen
Meewerken in de productie voor het maken van ramen en deuren in PVC. Monteur en agencement 6 mois. Général 3ème degré Domaine non précisé.
Deaplus
Heusden-Zolder
Je staat in de schrijnwerkerij en hebt een hands-on mentaliteit. Je kunt met veel precisie een product afleveren. Je kan goed omgaan met stress.
Je hebt ervaring als schrijnwerker. Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een schrijnwerker-plaatser. Wat je van ons krijgt.
Romulus & Remus
Bilzen
Wij zijn op zoek naar een collega die ons team in het atelier voor algemene schrijnwerkerij komt versterken, met de nadruk op massief hout.
Als schrijnwerker zal je ingeschakeld worden op de productieafdeling hout voor het maken van ramen en deuren. Wil jij daar graag je steentje toe bijdragen?
TRIXXO JOBS HAM
Tessenderlo
Voor onze klant regio Tessenderlo zoeken wij interieurbouwers of schrijnwerkers om te werken op verplaatsing. Je mag rekenen op een goede verloning *.