Secrétaire jobs in Eeklo

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 11 jobs
CATHERINE REYNAERT
Ghent
Administratief medewerker in een boekhoudkantoor. Het indienen van BTW-aangifte, BTW-listings - Neerleggen jaarrekeningen - Aannemen en afhandelen telefoons -…
Voor een toonaangevende organisatie in regio Gent is Tempo-Team Search & Selection op zoek naar een ervaren Personal Assistant voor de Managing Director.
Mevr. Sara Vlaeyens
Ghent
Is de marktleider in rechtsbijstandsverzekeringen. Rechtsbijstand bieden aan zowel particulieren als aan zelfstandigen en firma’s. De sleutel van ons succes?
Mevr. Karen
Bruges
Input contracten -Aangiftes fluvius -Klasseren en sorteren -klant gericht zijn -Sociaal -werken als een team. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Aaron
Ghent
Onze klant is actief in de bouwsector en gelegen aan de rand van Gent. Samen met hen zijn wij op zoek naar een POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE.
Mevr. Sylvie De Bock
Merelbeke
Administratief medewerker Als administratief medewerker sta je in voor de afhandeling van de klantendossiers in alle betrokken systemen.
Voor een bedrijf in Brugge zoeken we een fulltime payroll administrator. Het is een tijdelijke functie van september tot eind dit jaar. Pas jij in dit profiel?
Mevr. Geldhof Annelies
Bruges
Als full-service provider staat Middlegate Europe in voor zowel transport en distributie als voor groepage, opslag en logistieke dienstverlening.
Mevr. Marlot Dheere
Bruges
Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen is een pionier in innovatieve thuisverpleging en is er voor iedereen die specifieke zorg of ondersteuning nodig heeft.
Manpower Permanent Placement est la division de recrutement fixe de Manpower. Notre bureau est spécialisé dans le recrutement des profils techniques et vous…

We have removed 1 job posting very similar to those already shown. To see the additional result, you may repeat your search with the omitted job posting included.

» Post your CV - It only takes a few seconds