Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Secrétaire jobs in Gits

Page 1 of 21 jobs
Katrien Vanden Bulcke
Roeselare
Uitvoeren van administratieve taken, zoals geldopnames, opvolging van de verzekeringen, de herzieningen van de rentevoeten, opvolging van de contentieux…
Mevr. Annelien Plets
Roeselare
Heb je een passie voor HR? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je nood aan voldoende afwisseling in de job van je leven? 3,5t en max. 8 plaatsen.
Ben je op zoek naar een boeiende administratieve functie? Spreek je zeer goed Engels? Heb je interesse in douane? Neem onze vacature dan zeker door!
Mevr. Karen
Bruges
Input contracten -Aangiftes fluvius -Klasseren en sorteren -klant gericht zijn -Sociaal -werken als een team. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Fleur Deprez
Kortrijk
Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de klanten en de bijhuizen; Je informeert klanten en bijhuizen over prijzen en/of leveringstermijnen.
Mevr. Geldhof Annelies
Bruges
Als full-service provider staat Middlegate Europe in voor zowel transport en distributie als voor groepage, opslag en logistieke dienstverlening.
Mevr. Marlot Dheere
Bruges
Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen is een pionier in innovatieve thuisverpleging en is er voor iedereen die specifieke zorg of ondersteuning nodig heeft.
Dermaut R&S
Harelbeke
Je werkt administratief nauwkeurig en beschikt over analytisch inzicht om het ERP systeem te beheren en verder uit te bouwen.
Sodiap
Izegem
Apply instantly
Je komt terecht in een fijn team waarin je als allround administratief medewerker de nodige ondersteuning biedt op verschillende domeinen.
FLEUR
Beselare
Apply instantly
FLEUR est à la recherche d'un employé(e) administratif (contrat de travail temporaire de janvier à août). Contrôler et approuver les factures entrantes.