Secrétaire jobs in Lichtervelde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 20 jobs
Katrien Vanden Bulcke
Roeselare
Uitvoeren van administratieve taken, zoals geldopnames, opvolging van de verzekeringen, de herzieningen van de rentevoeten, opvolging van de contentieux…
Mevr. Karen
Bruges
Input contracten -Aangiftes fluvius -Klasseren en sorteren -klant gericht zijn -Sociaal -werken als een team. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Mevr. Annelien Plets
Roeselare
Heb je een passie voor HR? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je nood aan voldoende afwisseling in de job van je leven? 3,5t en max. 8 plaatsen.
Mevr. Inge Huylebroeck
Zedelgem
Ter vervanging van een medewerker die volgend jaar met pensioen gaat zijn we op zoek naar volgende administratieve medewerker met een zeer goede kennis van…
Mevr. Geldhof Annelies
Bruges
Als full-service provider staat Middlegate Europe in voor zowel transport en distributie als voor groepage, opslag en logistieke dienstverlening.
Fleur Deprez
Kortrijk
Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de klanten en de bijhuizen; Je informeert klanten en bijhuizen over prijzen en/of leveringstermijnen.
Mevr. Marlot Dheere
Bruges
Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen is een pionier in innovatieve thuisverpleging en is er voor iedereen die specifieke zorg of ondersteuning nodig heeft.
Dermaut R&S
Harelbeke
Je werkt administratief nauwkeurig en beschikt over analytisch inzicht om het ERP systeem te beheren en verder uit te bouwen.
FLEUR
Beselare
FLEUR est à la recherche d'un employé(e) administratif (contrat de travail temporaire de janvier à août). Contrôler et approuver les factures entrantes.
Easily apply
Sodiap
Izegem
Je komt terecht in een fijn team waarin je als allround administratief medewerker de nodige ondersteuning biedt op verschillende domeinen.
Easily apply