Secrétaire jobs in Nevele

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 22 jobs
CATHERINE REYNAERT
Ghent
Administratief medewerker in een boekhoudkantoor. Het indienen van BTW-aangifte, BTW-listings - Neerleggen jaarrekeningen - Aannemen en afhandelen telefoons -…
Voor een toonaangevende organisatie in regio Gent is Tempo-Team Search & Selection op zoek naar een ervaren Personal Assistant voor de Managing Director.
Mevr. Sara Vlaeyens
Ghent
Is de marktleider in rechtsbijstandsverzekeringen. Rechtsbijstand bieden aan zowel particulieren als aan zelfstandigen en firma’s. De sleutel van ons succes?
Aaron
Ghent
Onze klant is actief in de bouwsector en gelegen aan de rand van Gent. Samen met hen zijn wij op zoek naar een POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE.
Mevr. Sylvie De Bock
Merelbeke
Administratief medewerker Als administratief medewerker sta je in voor de afhandeling van de klantendossiers in alle betrokken systemen.
Wim Baert
Oudenaarde
Voor ons verzekeringskantoor zijn we op zoek naar een bediende mét ervaring in verzekeringen. We kijken dan ook uit naar iemand met kennis van zaken.
Bekijk dan zeker deze vacature! Jouw taak bestaat eruit om praktische controle te doen en de data te vergelijken via Excel Files.
Manpower Permanent Placement est la division de recrutement fixe de Manpower. Notre bureau est spécialisé dans le recrutement des profils techniques et vous…
Axians
Merelbeke
Vous aimez suivre les activités en détails et vous aimez les contacts ? Vous êtes un pro en suivi de planning et vous vous portez garant d’un reporting correct …
Easy apply

We have removed 13 job postings very similar to those already shown. To see these additional results, you may repeat your search with the omitted job postings included.

» Post your CV - It only takes a few seconds