Secrétaire jobs in Rumbeke

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 41 jobs
Katrien Vanden Bulcke
Roeselare
Uitvoeren van administratieve taken, zoals geldopnames, opvolging van de verzekeringen, de herzieningen van de rentevoeten, opvolging van de contentieux…
Emeline Bosch
Mouscron
Pour une entreprise dans la région de Mouscron, nous recherchons un/une employé(e) administratif. Vous vous charger surtout d'établir les plannings.
Extra Group
Zwevegem
CDD de 3 mois, prolongation possible. Extra Group est une entreprise familiale en pleine expansion située à Zwevegem (Flandre Occidentale).
Mevr. Annelien Plets
Roeselare
Heb je een passie voor HR? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je nood aan voldoende afwisseling in de job van je leven? 3,5t en max. 8 plaatsen.
Mevr. Huyzentruyt
Mouscron
Ter versterking van ons team, zijn wij op zoek naar een young potential met ambitie. Je bent de spilfiguur tussen productie, de kwaliteitsdienst en de…
DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION
Mouscron
Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de HR manager en springt bij waar nodig. Je bereidt de vergadering voor en maakt de verslagen op.
Fleur Deprez
Kortrijk
Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de klanten en de bijhuizen; Je informeert klanten en bijhuizen over prijzen en/of leveringstermijnen.
Site C.H.R.
Mouscron
Dans le cadre du développement du service de Radiothérapie, le CHMouscron est à la recherche d'un(e) infirmier/infirmière ou d'un(e) technologue en imagerie…
Mevr. Tania Plets
Comines-Warneton
Onze klant is een groot, sterk groeiend bedrijf dat haar 30-jarig bestaan viert. Ze zijn gespecialiseerd in de productie van jonge planten en uitgegroeid tot 1…
Dermaut R&S
Harelbeke
Je werkt administratief nauwkeurig en beschikt over analytisch inzicht om het ERP systeem te beheren en verder uit te bouwen.