Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Secrétaire jobs in Westrem

Page 1 of 22 jobs
Rami Services
Zwijnaarde
Vous avez plusieurs tâches au sein de la comptabilité. Vous gérez régulièrement les paiements enregistrés sur le compte tiers.
Voor een toonaangevende organisatie in regio Gent is Tempo-Team Search & Selection op zoek naar een ervaren Personal Assistant voor de Managing Director.
Jean-Francois Cheyns
Ghent
Vanuit ons kantoor voeren we het backofficeproces voor laadpalen, laadpassen en energiemanagement uit en leveren we support aan ons enthousiast team van…
CATHERINE REYNAERT
Ghent
Administratief medewerker in een boekhoudkantoor. Het indienen van BTW-aangifte, BTW-listings - Neerleggen jaarrekeningen - Aannemen en afhandelen telefoons -…
Ben jij geboeid door de medische sector, enorm klantvriendelijk en perfectionistisch ingesteld? Dan ben jij dé kandidaat die wij zoeken.
Wouter Haerick
Deinze
Op zoek naar een gevarieerde job? GrondBeheer Vlaanderen is gevestigd in Deinze en is actief in de grondverzetsector.
Iwein Van Driessche
Opwijk
Je staat in voor het onthaal van bezoekers en cliënten. Je behandelt de in- en uitgaande post, het mailverkeer en zorgt ervoor dat elke oproep bij de juiste…
Kristof Vermeire
Sint-Martens-Latem
Je beheert de volledige verkoopadministratie voor nieuwe wagens. Verkoopfiches aan, stelt het wagendossier samen en volgt het productieproces van de wagen op.
Aaron
Ghent
Onze klant is actief in de bouwsector en gelegen aan de rand van Gent. Samen met hen zijn wij op zoek naar een POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE.
Wim Baert
Oudenaarde
Voor ons verzekeringskantoor zijn we op zoek naar een bediende mét ervaring in verzekeringen. We kijken dan ook uit naar iemand met kennis van zaken.