Secrétaire jobs in Westrozebeke

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 21 jobs
Katrien Vanden Bulcke
Roeselare
Uitvoeren van administratieve taken, zoals geldopnames, opvolging van de verzekeringen, de herzieningen van de rentevoeten, opvolging van de contentieux…
Mevr. Annelien Plets
Roeselare
Heb je een passie voor HR? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je nood aan voldoende afwisseling in de job van je leven? 3,5t en max. 8 plaatsen.
Fleur Deprez
Kortrijk
Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de klanten en de bijhuizen; Je informeert klanten en bijhuizen over prijzen en/of leveringstermijnen.
Mevr. Tania Plets
Comines-Warneton
Onze klant is een groot, sterk groeiend bedrijf dat haar 30-jarig bestaan viert. Ze zijn gespecialiseerd in de productie van jonge planten en uitgegroeid tot 1…
Dermaut R&S
Harelbeke
Je werkt administratief nauwkeurig en beschikt over analytisch inzicht om het ERP systeem te beheren en verder uit te bouwen.
Annelies Soete
Comines-Warneton
Voor het verschepenen van onze afgewerkte producten zijn we op zoek naar een logistiek loketbediende in twee ploegenstelsel.
Vous travaillez en collaboration avec la responsable infirmière, la secrétaire et les autres assistantes sociales de la région. Vous gérez les listes d'attente.
Pour notre client situé dans la région de Comines, nous sommes à la recherche d\'un assistant administratif et commercial.
FLEUR
Beselare
FLEUR est à la recherche d'un employé(e) administratif (contrat de travail temporaire de janvier à août). Contrôler et approuver les factures entrantes.
Easy apply
Sodiap
Izegem
Je komt terecht in een fijn team waarin je als allround administratief medewerker de nodige ondersteuning biedt op verschillende domeinen.
Easy apply