Post your CV - It only takes a few seconds

Secretaresse jobs in Antwerp (province)

Page 1 of 17 jobs
Agilitas
Antwerp (city)
Als Medisch Secretaresse ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: Ben jij een administratieve duizendpoot en is klantvriendelijkheid je…
Voor onze klant, ZNA Stuivenberg, zoeken we iemand voor het algemeen medisch secretariaat voor een deeltijdse vacature. Deze dagen kunnen nog besproken worden.
Voor onze klant in Antwerpen (Wilrijk) zijn we op zoek naar een interim voor 3 maanden als Administratief bediende Labo afdeling. Wat hoort er ook nog bij:
Je hebt een diploma medisch secretaresse op zak. Voor een praktijk gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar deeltijdse medisch secretaresse.
BERQUIN NATHALIE BV
Antwerp (city)
Advocatenkantoor Libero Lawyers te Antwerpen zoekt voor onmiddellijke indiensttreding een juridische secretaresse voor het aanmaken , behandelen en opvolgen van…
Antwerp (city)
Je hebt reeds in een ondersteunende rol als Management Assistant, Personal Assistant, Project Secretaresse of Project Assistent gewerkt.
Voor een moderne oogartsenpraktijk gelegen te Schoten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en leergierige medisch secretaresse.
Je hebt een diploma medisch secretaresse op zak. Voor een praktijk gelegen op het Eilandje in Antwerpen zijn wij op zoek naar een deeltijdse medische…
Hij doet dit samen met één secretaresse en drie assistenten. Onze klant is een orthodont in Mortsel die gespecialiseerd is in het plaatsen van beugels.
Antwerp (city)
Hr, HR, human resources, assistant, administratief bediende HR, personeel, voltijds, Antwerpen, assistent, office assistant, management assistant, secretaresse,…