Serveur jobs in Lummen

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 12 jobs
Steven Jans
Lummen
Serveur de bar-brasserie 6 mois. Sta jij open voor een prachtige uitdaging in onze brasserie in het pitoreske Meldert? Dan zijn wij op zoek naar jou!!!
Mevr. Daphne Donné
Hasselt
Serveur de bar-brasserie 24 mois. Radisson Blu Hotel, Hasselt is op zoek naar. Een Allround Kelner voor onmiddellijke indiensttreding.
Kris Verlinden
Hasselt
Serveur en restauration 6 mois. Je helpt bij het maken van belegde broodjes. Daarnaast doe je ook keuken- en kassawerk. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Mevr. Sara
Leopoldsburg
Serveur de bar-brasserie 6 mois. Je komt terecht in een jong team. Je staat in voor de bediening van de klanten in een brasserie.
Mevr. Natalie Declercq
Hasselt
Je werkt aan de kassa waar je de klant ontvangt en naar hem/haar luistert. Je verzekert de vlotte verkoop van onze producten (hamburgers, friet, snacks,…
Proximus SpearIT
Diest
Achat de serveurs, équipements réseau, smartphones, tablettes, PC et accessoires. Services comme les réseaux, la sécurité, Skype for Business, le stockage, la…
Claudia Rugiero
Heusden-Zolder
Serveur de bar-brasserie 6 mois. Wij zijn op zoek naar een nieuwe barmedewerker/ barista om ons team te versterken. 'basic' cocktails en warme borrelhapjes);
Nazan Ozberk
Genk
Serveur de bar-brasserie 6 mois. Voor onze nieuwe brasserie in Genk-centrum zijn we op zoek naar een kelner. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Mevr. shirley
Diest
Serveur en restauration 6 mois. Als lid van ons team draag je actief bij aan de goede werking van het restaurant. Je beheert ons kloppend hart:
Proximus SpearIT
Diest
Serveurs, équipement réseau, smartphones, tablettes, PC et accessoires. Services comme les réseaux, la sécurité, Skype for Business, le stockage, la maintenance…