Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Serveur jobs in Lummen

Page 1 of 16 jobs
Le Groupe Maurice
Lilo
Nous sommes actuellement à la recherche d’un(e) : Voir à ce que tout soit prêt pour le service des repas. Effectuer le service aux tables.
Steven Jans
Lummen
Serveur de bar-brasserie 6 mois. Sta jij open voor een prachtige uitdaging in onze brasserie in het pitoreske Meldert? Dan zijn wij op zoek naar jou!!!
Dhr. Mertens
Heusden-Zolder
Serveur de bar-brasserie 60 mois. Voor brasserie De Pits in Zolder, zijn wij op zoek naar een Crewleader brasserie. Je rapporteert aan de uitbatingsmanager.
Dhr. Wouter Bertrands
Beringen
Wij zijn op zoek naar een vlotte medewerk(st)er voor de bediening in ons café. Niveau non précisé Domaine non précisé. De betaling voor de consumpties innen.
derwa
Scherpenheuvel-Zichem
Serveur de bar-brasserie 6 mois. Het opdeienen en afruimen van eten en drank naar de klant toe. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Mevr. Sara
Leopoldsburg
Serveur de bar-brasserie 6 mois. Je komt terecht in een jong team. Je staat in voor de bediening van de klanten in een brasserie.
Mevr. Ilse Vandormael
Diest
Je bedient in eerste instantie de klanten. In het salon sta je in voor het opnemen van de bestellingen, het klaarmaken van de drank, ijscoupes helpen maken, het…
Aurélie Vandevelde
Leopoldsburg
Serveur en restauration 24 mois. Binnen onze sites van het Rode Kruis wensen wij een rekruteringsreserve aan te leggen voor de functie van toonbankbediende.
Kristof Vangronsveld
Hasselt
Serveur de bar-brasserie 6 mois. Je neemt de bestellingen op, brengt eten en drinken naar de tafels, ruimt de tafels af, rekent af aan tafel met de klanten.
Dhr. Ton Naus
Genk
Serveur de bar-brasserie 6 mois. Wij zijn een gezellige dagzaak in een overdekt winkelcentrum in Genk met vast clienteel en zoeken een gedreven,- zelfstandig…