Filter results by:
Sort by: relevance - date
Location
Post your CV - It only takes a few seconds

Sesmento jobs

Page 1 of 36 jobs
Sesmento
Antwerp (city)
Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van een nieuwe klantenportefeuille. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor je klanten.
Sesmento
Hasselt
Gebruiksvriendelijke, innovatieve webshops en websites ontwikkelen is jouw primaire bezigheid als Front-End Developer. Je rapporteert aan de project manager.
Sesmento
Antwerp (city) +1 location
Als Office Manager ben je verantwoordelijk voor het kantoor in de regio Antwerpen. Je bent verantwoordelijk voor de dagdagelijkse opvolging van het kantoor en…
Sesmento
Groot-Bijgaarden
Als IT Manager voor België en Luxemburg ben je verantwoordelijk voor het digitaliseren en vormen van het IT landschap. Je bent tweetalig Nederlands - Frans.
Sesmento
Hasselt
Sesmento is een werving & selectiebureau dat bedrijven en zaakvoerders verbindt met kandidaten en dit over gans België. Je zorgt voor het onthaal.
Sesmento
Antwerp (city)
Nieuwe industriële klanten winnen en bestaande industriële klanten fideliseren. Technische besprekingen voeren met prospecten en klanten en vertalen naar een…
Sesmento
Villers-le-Bouillet
Als projectleider ben je verantwoordelijk voor elektrische installaties en PLC- en processturingen. Je bent verantwoordelijk voor het volledig beheer van de…
Sesmento
Leuven +1 location
Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van een gevarieerde, aan jou toevertrouwde klantenportefeuille. Je houdt van permanent bijleren.
Sesmento
Hasselt
Als Mobile Developer sta je in voor de ontwikkeling van innovatieve, state-of-the-art mobile enterprise applications. Je spreekt Nederlands en Engels.
Sesmento
Hasselt
Als Application Owner wordt je betrokken in het uitvoeren van IT-gerelateerde projecten, van vraag tot oplossing. Je rapporteert aan de IT Manager.