Sociaal Assistent jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 175 jobs
Marlies Merken
Houthalen-Helchteren
Voor onze bakkerij en koffiehuis in Houthalen - Helchteren zijn we op zoek naar een bakker - assistent werkleider: Je hebt oog voor HACCP.
Kliniek Sint-Jan
Brussels
U beschikt over een diploma maatschappelijk assistent of sociaal verpleegkundige, een ervaring in de gezondheidssector is een troef.
Amplo
Ostend
Participerende vzw zoekt zakelijk medewerker. We zijn op zoek naar een gedreven zakelijke medewerker (m/v/x) met een liefde voor cijfers die haar hierin kan…
Je bent sociaal ingesteld en je past je gemakkelijk aan de steeds wisselende afnameteams aan. Elke dag hebben mensen bloed nodig: Je legt het drukverband aan.
Kim Dejonghe
Ypres
€11 per uur
Je bent een sociaal ingesteld persoon. Assistent bij een man met fysieke beperking (rolstoelpatiënt). Niveau non précisé Domaine non précisé.
Dienst voor Maatschappelijke Begeleiding van Socia...
Brussels
De Dienst voor Maatschappelijke Begeleiding van Sociale Huurders vzw is een organisatie die actief is in de sociale huisvestingssector binnen het Brussels…
Gemeente Laakdal
Laakdal
Je beheert individuele dossiers (vb. Je brengt verschillende tegemoetkomingen in orde (vb. Je bent verantwoordelijk voor het budgetbeheer.
L&S ACCOUNTING
Aalst
Als Management Assistent hou je direct contact met de zaakvoerder en klanten. In eerste instantie verzorgt u de algemene boekhouding van eigen ondernemingen,…
Agilitas Care
Ghent +2 locations
Je wordt persoonlijk assistent van een 9 jarige dat op zoek is naar een assistent om haar te ondersteunen bij haar dagelijks leven en kattenkwaad.
Dhr. Dezwarte Fabrice
Zulte
Je bent sterk in sociaal contact met medewerkers en klanten. Je zal instaan voor de opvolging van nieuwe éénmalige en wederkerende opdrachten van begin tot…