Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 363 jobs
Partena Jobs
Mechelen
Je bent een sociaal ondernemer: Partena Hulp in huis biedt je: Partena Dienstencheques is in volle groei. Excellente kwaliteit en uitmuntende klantenservice,…
Je bent sociaal en empathisch. Familiehulp levert zorg aan huis vanuit kleine, zelforganiserende teams bestaande uit verzorgenden en huishoudhulpen.
Opera Ballet Vlaanderen
Belgium +1 location
Geeft ateliers en workshops op locatie en in huis aan diverse doelgroepen; Is iemand die graag en constructief samenwerkt, zowel in huis als met externe…
PC Bethanië
Belgium
Je beschikt over een bachelordiploma maatschappelijk werk of het diploma sociaal verpleegkundige. De behandeling gebeurt residentieel, in dagbehandeling of door…
Een tewerkstelling als jobstudent (weekends & schoolvakanties) in een natuurlijke, groene omgeving met seizoensgebonden takenpakket en veel sociaal contact.
Agentschap Integratie en Inburgering
Brussels
Nationaal familierecht, Nederlands leren, sociaal tolken en vertalen. Gent en Antwerpen en het Huis van het Nederlands Brussel. Dan is dat een bijkomend voor-.
Agilitas
Heist-op-den-Berg
Job met een sociaal karakter. Gezinnen bijstaan in het onderhoud van hun huis is jouw passie. Een huis fris en monter geeft jou een goed gevoel.
Agentschap Integratie en Inburgering
Brussels
Nationaal familierecht, Nederlands leren, sociaal tolken en vertalen. Gent en Antwerpen en het Huis van het Nederlands Brussel. Tiegesprek op 7 oktober 2019.
Sciensano
Belgium
Een gevarieerde functie met veel sociaal contact. Bij iedereen sta je bekend als het zonnetje in huis, die steeds met de glimlach naar de beste oplossing zoekt.
Een gevarieerde job met veel sociaal contact. Onze missie is om klanten te inspireren en oplossingen te bieden om van ieder huis een thuis te maken, zowel…