Sport jobs in Bruges

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 86 jobs
Mevr. Depraet Tineke
Bruges
Je biedt logistieke ondersteuning bij sportmanifestaties Zorgen voor een klantvriendelijk onthaal en begeleiding en voor de promotie van de sport:
Sport toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Als gepassioneerd fietser maak je (jouw) sport toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen:
Dhr. JEAN PAUL DEVOOGT
Oostkamp
Zowel achter - als voor de bar klanten bedienen van drank en snacks, als aan tafel in de cafetaria en zalen. Klaar zetten van zalen, barbediening, kleine keuken…
JIMS fitness
Bruges
Fitness, sport en gezondheid in het algemeen spreken je aan. JIMS heeft de ambitie om de referentie te zijn in betaalbare fitness door het bieden van de beste…
Je hebt een sterke affiniteit met sport en fitness. Als gastheer of gastvrouw ben jij het aanspreekpunt voor onze clubleden. Het gezicht van de zaak:
Sports Direct is op zoek naar dynamische, energieke en vriendelijke mense. Zoals alle Sports Direct medewerkers moet U ook sociaal, open, communicatief en…
Sport toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Als sportief ondernemer maak je (jouw) sport toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen.
Nico Provoost
Gistel
€13,41 per uur
Technique 2ème degré Education physique et sport. Je staat in voor levering van bloemen en planten naar verschillende depots in Belgie, je start in Gistel en…
Agilitas
Bruges
Je bent dynamisch en hebt affiniteit met sport. Heb jij ervaring als verkoopmedewerker? Zie je het zitten om ook wat in het magazijn te werken?
Sport toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Als gepassioneerd sporter maak je sport toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen.