Post your CV - It only takes a few seconds

Stad jobs in Antwerp (province)

Page 1 of 241 jobs
Antwerp (city)
Je zal tewerkgesteld worden in de regio Antwerpen stad, in 1 van onze tramstelplaatsen. Je begeleidt en coacht een team van een 75-tal chauffeurs:
800.000 m² bruto vloeroppervlakte, engageren we ons elke dag om de stad van morgen mee vorm te geven. Het autonoom gemeentebedrijf Stedelijk Onderwijs Antwerpen…
Antwerp (city)
We zoeken mensen die geïnteresseerd zijn in de stad Antwerpen en die ons kunnen helpen met "een gevoel van thuis" te creëren voor onze "Stayers".
Antwerp (province)
€2.486 per maand
Zowel van de stad naar de wijk als tussen de wijkactoren onderling. Als wijkmanager bestaat je opdracht erin om de leefbaarheid en de samenhang in Hasseltse…
Je bent iemand om op te bouwen, iemand die zich wil inzetten voor een betere stad. Voor het tweejaarlijkse festival Wintervuur zijn we op zoek naar gedreven…
Melkerij Nachtegalenpark
Antwerp (city)
Melkerij Nachtegalenpark is gelegen aan de rand van de stad in een groene oase van rust. Terwijl de kinderen genieten van de speeltuin genieten de ouders op ons…
Stad en OCMW Turnhout
Turnhout
€2.690 per maand
Verder voldoe je aan de basiscompetenties van Stad Turnhout. Leiding geven en coördinatie ondersteunende diensten. Dit houdt het volgende in:
Je vertegenwoordigt de stad op relevante platformen. Antwerpenaars houden van het rijke culturele aanbod in hun stad. Wat verwachten we van je?
Je hebt een grote interesse in de stad Antwerpen. De Antwerpenaars willen wonen, werken en studeren in een stad die klaar is voor de toekomst.
Mechelen is uitgegroeid tot een (be)leefbare stad die op een duurzame, creatieve en kwaliteitsvolle wijze omgaat met de klantgerichte dienstverlening.