Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Stad Halle jobs

Page 1 of 13 jobs
Federale Politie
Belgium
Ze bestaat uit de gemeenten Beersel, Sint-Pieters-Leeuw en stad Halle en bedient meer dan 98 203 inwoners. G 5057 N 19 06. Minimum 32 verlofdagen per jaar.
STAD HALLE
Halle
Je bedient de algemene telefooncentrale van de stad Halle voor de verschillende stadsgebouwen (stadhuis, sociaal huis,…).
Stad Halle - dienst Gelijke Kansen & Onderwijs
Halle
Stad Halle - dienst Gelijke Kansen & Onderwijs. Je ontvlucht een levensbedreigende situatie en komt terecht in het onbekende Halle. Hoe gaat dit in zijn werk?
Stad Halle
Halle
Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor bewoners in een woonzorgcentrum ? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van bewoners?
STAD HALLE
Halle
Heb je voeling met de leefomgeving van de stad Halle en wil je graag een bijdrage leveren aan het milieu? Meer info over de functiebeschrijving en de wetgeving…
STAD HALLE
Halle
Je voert op maat van de bewoner preventieve, curatieve en zorgkundige handelingen uit volgens de richtlijnen van het zorgplan.
Antwerpen, Brasschaat, Mechelen, Turnhout, Leuven, Halle en Vilvoorde. Heb je een masterdiploma in een economische richting? Meer info over de jobinhoud?
STAD HALLE
Halle
De stad Halle wil in samenwerking met de gemeenten Beersel, Dilbeek en Sint-Pieters-Leeuw zoveel mogelijk mensen aan het werk krijgen.
Brugge, Oostende, Gent, Aalst, Sint-Niklaas, Dendermonde, Antwerpen, Brasschaat, Leuven, Halle, Dilbeek, Vilvoorde, Diest en Brussel.
D A nv
Halle
Van de stad en vlakbij het station. Jouw uitvalsbasis is Halle (Meiboom 26), aan de rand van het gezellige autoluwe centrum. Morgen, zoals de Brusselse ring?