Stad jobs in Hasselt

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 174 jobs
PUUUR HASSELT
Hasselt
Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig.
C’est avec le sourire et beaucoup d’entrain que vous venez en aide aux clients. Dès qu’un client franchit le seuil du magasin, vous en faites une priorité.
Met een team van 350 artsen en 3200 medewerkers is het jessa ziekenhuis één van de grootste ziekenhuizen in Vlaanderen. Je hebt kennis van HACCP en Iso-22000.
Dhr. Maarten Vrancken
Hasselt
Als kers op de taart bevindt je werkplaats zich in dé stad van de smaak, Hasselt. Word je warm van het bedienen van een mixinstallatie?Ben jij op zoek naar een…
Met een team van 350 artsen en 3200 medewerkers is het Jessa Ziekenhuis één van de grootste ziekenhuizen in Vlaanderen. Je bent een bevlogen projectleider.
Philippe Grégoire
Herk-de-Stad
Wekelijks onderhoud van de woning: Stofvegen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen,... Niveau non précisé Domaine non précisé.
Mevr. Vantilt Ilse
Hasselt
Wij zijn eveneens op zoek naar een strijkster voor onze strijkwinkel te Herk de Stad. Voor onze vestigingen MAVAS in de oude Heidestraat 94 te Hasselt en…
Registreer je op onze website 'Give a Day'. Registreer je als organisatie (op zoek naar vrijwilligers). Personen met goesting in vrijwilligerswerk geven hun…
Mevr. Carina Piombo
Herk-de-Stad
Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten regio Herk-de-Stad. Kan je stof de baas? Parttime of fulltime - uren zelf te kiezen!
Ilse Vandormael
Herk-de-Stad
Je bedient in eerste instantie de klanten. Je schept ijsjes, bereidt milkshakes, helpt bij de ijsbereiding en rekent correct af. Eigen vervoer is een pluspunt.