Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 451 jobs
WILLEMEN GROEP
Mechelen
Je komt terecht in een jong en dynamisch team dat gevestigd is midden in het centrum van de bruisende stad Mechelen. Wie is Willemen Real Estate?
Voltijds/ deeltijds – contractueel – onbepaalde duur – niveau C3-4 of BV1-3. Het woonzorgcentrum Hof van Egmont is gelegen in het centrum van Mechelen.
Woonzorgcentrum De Lisdodde bevindt zich net buiten de vesten van de Stad Mechelen. (voltijds/halftijds – contractueel – onbepaalde duur – niveau:
Werkbreuk bespreekbaar – contractueel– bepaalde duur – niveau C1-2. In onze verschillende kinderdagverblijven staat een veilig en warm kinderopvangklimaat…
Elmer vzw
Brussels
Met referentie Kinderbegeleider Elmer in de Stad (30,4u/week). Je staat in teamverband in voor de opvang van de kinderen en de dagelijkse contacten met de…
Deeltijds (30,4u/w of minder) – contractueel – onbepaalde duur – niveau C1-2. Het woonzorgcentrum Hof van Egmont is gelegen in het centrum van Mechelen.
Mevr. Elke Kennes
Leuven
Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp.. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.
Antwerp (city)
Bruisende stad met een rijk uitgangsleven en tal van evenementen. Ibis budget Antwerpen Centraal Station is een modern 2*. Wat zit er in voor jou ?
Bistro VolDaan
Lier
Bistro VolDaan is gevestigd in een authentieke hoeve uit 1911 aan de buitenrand van de historische stad Lier. Serveren van dranken en gerechten.
Antwerp (city)
Je bent iemand om op te bouwen, iemand die zich wil inzetten voor een betere stad. Antwerpenaars houden van muziek, dans en theater. Wat verwachten we van je?