Post your CV - It only takes a few seconds

Stad jobs

Page 1 of 963 jobs
800.000 m² bruto vloeroppervlakte, engageren we ons elke dag om de stad van morgen mee vorm te geven. Het autonoom gemeentebedrijf Stedelijk Onderwijs Antwerpen…
Philippe Grégoire
Herk-de-Stad
Wekelijks onderhoud van de woning: Stofvegen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen,... Niveau non précisé Domaine non précisé.
Laat de stad door je aderen stromen bij diverse diensten van Stad Gent en OCMW Gent. Bouw mee aan een stad voor alle Gentenaars via onderstaande taken als…
Antwerp (city)
We zoeken mensen die geïnteresseerd zijn in de stad Antwerpen en die ons kunnen helpen met "een gevoel van thuis" te creëren voor onze "Stayers".
Een zinvolle job, ten dienste van de stad en haar bewoners. Sibelga, een onderneming actief in de energiesector, is voor zijn zetel in Brussel op zoek naar een…
Een zinvolle job ten dienste van de stad en haar inwoners. De onderneming Sibelga, die actief is in de energiesector, is voor haar zetel in Brussel op zoek naar…
Je kan meewerken aan de uitbouw van een grote optiek in het centrum van stad. Groep MSI staat voor medisch-sociale initiatieven van CM Limburg.
Agilitas
Roeselare
Je baseert je op de parkeerregelgeving van de stad waarin je werkt. Op zoek naar een boeiende job in de buitenlucht ? Je bent bereid om te werken op zaterdag.
Deelname als lid van het exploitatieteam tussen Sportoase en de stad Leuven. Algemene leiding en uitbouw van het lokale sportcentrum.
Federale Politie
Belgium
De Lokale Politie van Brugge maakt deel uit van de geïntegreerde politie en is actief op het volledige grondgebied van de stad Brugge. P 6061 N 19 04.