Stad jobs in Asse

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 188 jobs
Mevr. Decuyper Nathalie / Anke Timmermans
Ninove
Binnen de stad Ninove en het woonzorgcentrum Klateringen zoeken wij vervanging voor de functie van technisch beambte schoonmaak.
Horeca Logistic Services
Ternat
Weten hoe te anticiperen op verkeersproblemen in de stad en stressbestendig in het verkeer. Wil je deel uit maken van een familiebedrijf?
Medialaan
Vilvoorde
Dankzij je vlotte pen en brede interesses kan je de kleine en grote verhalen over alles wat er in jouw stad leeft, vlot tot bij onze lezers brengen.
Een zinvolle job, ten dienste van de stad en haar bewoners. Sibelga, een onderneming actief in de energiesector, is voor zijn zetel in Brussel op zoek naar een…
Een zinvolle job ten dienste van de stad en haar inwoners. De onderneming Sibelga, die actief is in de energiesector, is voor haar zetel in Brussel op zoek naar…
Kliniek Sint-Jan
Brussels
Multidisciplinariteit is voor ons geen trendy term, maar de enige mogelijke manier om te werken met een zeer divers publiek in een zeer diverse stad.
Clear Channel
Vilvoorde
Velo Antwerpen is een sterk merk dat staat voor zorgeloze mobiliteit doorheen de stad, handig én snel. Je plant en coördineert een vlotte verdeling van de…
Een internationale stad waarmee we ons maar al te graag verbinden en waar(rond) onze 4 campussen gelegen zijn. 1 - Werken bij de VUB.
Dienst sport, stedelijk zwembad ’t Zeepaardje, D1 –D3, voltijds, contractueel. Ben je op zoek naar een boeiende en afwisselende job?
STAD HALLE
Halle
Je bedient de algemene telefooncentrale van de stad Halle voor de verschillende stadsgebouwen (stadhuis, sociaal huis,…).