Standaard Boekhandel jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 14 jobs
Voor Standaard Boekhandel Genk zijn we momenteel op zoek naar een deeltijds (25 u/week) winkelmedewerker (m/v/x). Affiniteit met boeken en cultuur.
Voor onze winkel in Wijnegem zijn we op zoek naar een uitgelezen deeltijds (30u/week, verdeeld over 5 dagen van 6u) kassamedewerker (m/v/x).
Voor onze winkel in Sint-Niklaas Stationsstraat zijn we op zoek naar een uitgelezen deeltijds (18u/week) kassamedewerker (m/v/x). Je werkt snel en nauwkeurig.
Als dynamische en enthousiaste klantendienstmedewerker behandel je van op onze hoofdzetel alle vragen van Standaard Boekhandel en Club klanten rond assortiment,…
Voor Standaard Boekhandel Antwerpen Schoenmarkt zijn wij op zoek naar een uitgelezen medewerker voor logistieke ondersteuning in de winkel (m/v/x).
Voor onze winkel in Brussel (Anspachlaan) zijn we op zoek naar een uitgelezen deeltijds (18u/week) kassamedewerker (m/v/x). Je werkt snel en nauwkeurig.
Voor Standaard Boekhandel in Antwerpen zijn wij namelijk op zoek naar een uitgelezen medewerker voor de logistieke ondersteuning in de winkel.
Voor Standaard Boekhandel in Antwerpen zijn wij namelijk op zoek naar een uitgelezen medewerker voor de logistieke ondersteuning in de winkel.
Ann De Graeve
Saint-Nicolas
Voor onze Standaard Boekhandel in Sint Niklaas Stationsstraat zijn we op zoek naar een uitgelezen kassa medewerker. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Zowel Standaard Boekhandel als Club zijn in volle evolutie. Met Standaard Boekhandel en Club zijn wij actief in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.