Page 1 of 730 jobs
Jou taak omvat volgende zaken; Je bent verantwoordelijk voor de herstelling van houten palletten. Je krijgt een aangepaste opleiding. Werk je graag met hout?
En tant que collaborateur service à la clientèle, vous traitez de façon professionnelle une large gamme de questions et problèmes concernant divers grande…
Als Lijnverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor: Je instrueert en begeleidt op een vlotte wijze een team van 2 à 5 productiemedewerkers;
Voor een bedrijf in de metaalconstructie te Balen waar ze gebruik make van de laatste nieuwe technologieën zijn wij op zoek naar een elektrotechnieker.
Wat kan je verwachten eens je bij Call-IT Antwerpen start als customer service medewerker? Voor onze klant in Antwerpen zijn we op zoek naar medewerkers die de…
Als pallethersteller sta je samen met je teamgenoten in voor het snel en correct herstellen van houten palletten. Je houdt je aan de opgelegde werkmethode.
Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen?
Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen?
Je start je werkdag graag voor dag en dauw? Je start je werkdag als postman in het postkantoor, waar je de laatste hand legt aan de sortering en voorbereiding…
Als storingstechnieker ben je verantwoordelijk voor het bieden van technische ondersteuning aan ons Logistic Center. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.