Start People jobs in Bruges

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Page 1 of 391 jobs
Als ploegchef stuur je een 20 tot 25-tal mensen aan in de vaste nacht. Als mensgericht leider (leidster), ben je het eerste aanspreekpunt voor je team.
Als productie medewerker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Ben jij ook een zoetebek?
Het takenpakket van onze Elektricien te ADEGEM (m/v): Het bouwen van elektrische kasten. Bedrading voorzien voor motoren en sensoren.
Als lijnverantwoordelijke sta je in voor: Je gaat met een aantal mensen verse visproducten verpakken & etiketteren aan een inpaklijn.
Als productie medewerker bij Baronie te Brugge sta je in voor het inpakken van verschillende chocolade producten zoals truffels, likeurpralines, pralines, ...
Contacteer dan snel START PEOPLE. Als finacieel assistent werk je vanuit onze vestiging in Brugge. Je bent verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer,…
Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Je kunt werken aan een hoog tempo.
Als finacieel assistent werk je vanuit onze vestiging in Brugge. Je bent verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer, ondersteunt de crediteuren administratie en…
Als inpakker bij Baronie te Brugge sta je in voor het inpakken van verschillende chocolade producten zoals truffels, likeurpralines, pralines, ..
Als ploegchef stuur je een 20 tot 25-tal mensen aan in een vroeg-laat systeem. Als mensgericht leider (leidster), ben je het eerste aanspreekpunt voor je team.