Start People jobs in Harelbeke

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Page 1 of 450 jobs
Dit is iets voor JOU! Je gaat aan de slag als LASSER. Je gaat onderdelen gaan samenstellen volgens plan. Je gaat lassen volgens plan. Je gaat werken in DAGUREN.
Contacteer Start People voor meer informatie. Start People is op zoek naar een kassierster (m/v) te Izegem: Je bent medeverantwoordelijk voor de verwerking aan…
U houdt de winkel en de cabines aantrekkelijk (orde, netheid, toegankelijkheid, respecteren merchandising, rekening houden met de beschikbaarheid van producten)…
Neem dan snel contact op met Start People op het nummer 051/21 19 15 of stuur uw persoonlijke cv door naar roeselare@startpeople.be.
Samen met je collega's sta je in voor orderpicking. Je maakt hierbij gebruik van volgende hulpmiddelen: Kardexkasten, smalle gangen trucks, scansysteem, ...
Werk je graag zelfstandig en nauwkeurig? Als zager sta je in voor het verzagen van aluminium profielen op maat van de klant en het verwerken van de werkbonnen.
Pour l'un de nos clients situé à Mouscron, nous recherchons un(e) employé(e) Ressources Humaines pour gérer les ouvriers de l'entreprise de A à Z.
Je zorgt samen met je collega’s voor de orderpicking, dit in de nachtploeg van zondag tot donderdag. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van moderne transport- en…
Nous recherchons quelqu'un(e) pour faire l'étiquettage des barquettes de viande. Vous parlez et comprenez le Francais. Vous avez le diplôme d'études sécundair.
Ben je organisatorisch sterk en snel beschikbaar? Voor een firma in de regio van Ronse zijn we op zoek naar een orderpicker. Je bent flexibel en gemotiveerd.