Start People jobs in Lichtervelde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Page 1 of 470 jobs
Als proactieve matchmaker ben je snel en servicegericht. Je hebt een commerciële drive en je wilt je klanten vooruithelpen! Is dit helemaal jouw profiel?
Je staat in voor de demontage en reiniging van technische toestellen. Je voert eenvoudige herstellingen uit. Je verzorgt de montage van het materiaal, zoals van…
Als proactieve matchmaker ben je snel en servicegericht. Je hebt een commerciële drive en je wilt je klanten vooruithelpen! Is dit helemaal jouw profiel?
Als VERKOOPSTER/VERKOPER ben je verantwoordelijk voor de shopping experience in je winkel en zorg je ervoor dat de klant altijd centraal staat in alles wat jij…
Vous travaillez comme nettoyeur industriel dans un entreprise agriculturel qui fait des fumées pour la production des champignons.
In deze functie help jij de klant vooruit met de beste kandidaten. Hiervoor werk je inhouse in een innovatief, mensgericht productiebedrijf te Oostkamp.
€1.832 per maand
Je start je werkdag graag voor dag en dauw? Je start je werkdag als postman in het postkantoor, waar je de laatste hand legt aan de sortering en voorbereiding…
€51 per dag
Als magazijnier sta jij in voor het laden en lossen van vrachtwagens, de bestellingen worden ook door jou behandeld, deze telkens per klant.
We zoeken verdere versterking om het verkoopsteam tijdens het weekend te vervolledigen. Klanten bedienen en bestellingen opnemen. Je bent minimum 18 jaar.
Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde deur aan deur verkoper. Je staat in voor de verkoop van groene elektriciteit en gas.