Start People jobs in Lichtervelde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Page 1 of 466 jobs
Voor onze klant te Ardooie zoeken we een ervaren stikster. Stikken en opstrijken van gordijnen, controleren op fouten. Zelfstandig en snel kunnen werken.
Voor meer informatie, contacteer Start People. Neem contact op met Start People. Voor onze klant zoeken wij een bediende klantendienst / customer service:
Als ploegchef stuur je een 20 tot 25-tal mensen aan in de vaste nacht. Als mensgericht leider (leidster), ben je het eerste aanspreekpunt voor je team.
Als productie medewerker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Ben jij ook een zoetebek?
Als productie medewerker bij Baronie te Brugge sta je in voor het inpakken van verschillende chocolade producten zoals truffels, likeurpralines, pralines, ...
Aarzel dan niet langer en neem contact op met Start People Roeselare. Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde deur aan deur verkoper.
Als lijnverantwoordelijke sta je in voor: Je gaat met een aantal mensen verse visproducten verpakken & etiketteren aan een inpaklijn.
Als inpakker bij Baronie te Brugge sta je in voor het inpakken van verschillende chocolade producten zoals truffels, likeurpralines, pralines, ..
Dan ben jij misschien de nieuwe Start People collega! Start People is de ‘place to be’ voor proactieve doeners. Is dit helemaal jouw profiel?
Contacteer dan snel START PEOPLE. Als finacieel assistent werk je vanuit onze vestiging in Brugge. Je bent verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer,…