Page 1 of 839 jobs
Dan ben jij misschien de nieuwe Start People collega! Start People is de ‘place to be’ voor proactieve doeners. Is dit helemaal jouw profiel?
Voor onze klant zijn wij op zoek naar een online marketeer / social media expert. Beheer van Facebook, Instagram, Webshop, Twitter, LinkedIn.
Als ploegchef stuur je een 20 tot 25-tal mensen aan in de vaste nacht. Als mensgericht leider (leidster), ben je het eerste aanspreekpunt voor je team.
Voor meer informatie, contacteer Start People. Neem contact op met Start People. Voor onze klant zoeken wij een bediende klantendienst / customer service:
Als inpakker bij Baronie te Brugge sta je in voor het inpakken van verschillende chocolade producten zoals truffels, likeurpralines, pralines, ..
Werk je graag zelfstandig en nauwkeurig? Als zager sta je in voor het verzagen van aluminium profielen op maat van de klant en het verwerken van de werkbonnen.
Dit is iets voor JOU! Je gaat aan de slag als LASSER. Je gaat onderdelen gaan samenstellen volgens plan. Je gaat lassen volgens plan. Je gaat werken in DAGUREN.
Als lijnverantwoordelijke sta je in voor: Je gaat met een aantal mensen verse visproducten verpakken & etiketteren aan een inpaklijn.
Voor onze klant in Oostende zijn we op zoek naar medewerkers die de klantendienst van een grote winkelketen in België willen versterken.
Je staat in voor de demontage en reiniging van technische toestellen. Je voert eenvoudige herstellingen uit. Je verzorgt de montage van het materiaal, zoals van…