Post your CV - It only takes a few seconds

Stegmann jobs

Page 1 of 743 jobs
Stegmann
Aarschot +5 locations
Voor onze klant, een optiekzaak te Aarschot, zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker die tijdens het werken een opleiding tot opticien wil volgen.
Stegmann
Begijnendijk
Voor de verkoop van zijn Business-producten en -diensten aan KMO’s zijn wij als Business Partner op zoek naar commerciële talenten met een eerste jobervaring.
Stegmann
Asse +1 location
Binnen een team van 4 techniekers ben je verantwoordelijk voor het bewaken van een goede operationele werking van de machines in de productiehallen.
Stegmann
Beerse
Voor onze klant zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke voor de afdeling onderhoud ! Je zorgt voor de dagelijkse organisatie en supervisie van het…
Stegmann
Hemiksem
Our client is a leading manufacturer of high-quality aluminium and copper products. With our hightech overhead lines, we provide millions with sustainable…
Stegmann
Arendonk
Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze Serviceafdeling (± 6 personen) en verzorgt bijhorende administratie (rapportages, planningen, enz.).
Stegmann
Malle +1 location
Voor onze klant, zijn wij op zoek naar een koeltechnieker ! Je kan starten als industrieel elektricien en zo doorgroeien naar koeltechnieker.
Stegmann
Asse
Technical Sales Hoses & Hydraulics. Hieronder staan de kerntaken beschreven die horen bij de functie Technical Sales Hydrauliek. Wat maakt Technical Sales fun?
Stegmann
Aartselaar
Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en zal hen bijstaan met technisch advies. Als geen ander weet je de klantenbehoeften te analyseren en om te…
Stegmann
Hasselt
Je zal in de verschillende vestigingen in Limburg werken en dit als Opticien. Gericht adviseren van klanten voor de aankoop van een bril of contactlenzen en…