Student Job jobs in Kermt

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 197 jobs
AT DECATHLON THE GAME IS ON! Ben jij een gepassioneerde wintersporter? Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen de week tijdens het jaar?
Atelier V
Hasselt
Atelier V is dé specialist in bedrijfscatering en heeft een hoofdkantoor te Hasselt-Kuringen. Al jaren vertrouwen ondernemingen op onze creativiteit, knowhow en…
Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met…
AT DECATHLON THE GAME IS ON! Ben jij een gepassioneerde sporter en 18 jaar of ouder? Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar?
Student en zin om een eerste werkervaring op te doen? Als student winkelmedewerker stel je jouw goede humeur, professionalisme en dynamisme ten dienste van onze…
Je bent een student van minimum 18 jaar. Voor onze klant, gelegen in Hasselt, zijn we op zoek naar een gemotiveerd student verkoper/verkoopster.
CLERINX
Borgloon
Verkopen van algemene voedingswaren en drukwerk. Aanvullen van rekken in de voedingswinkel (Spar Express). Verse producten (volledig, in sneden, ...).
Dan ben jij misschien wel de student die onze klant zoekt. Voor één van onze klanten, een supermarkt in Lummen zijn wij nog opzoek naar 2 nieuwe studenten.
Sint-Trudo Ziekenhuis
Sint-Truiden
€10 per uur
Begeleid nieuwe verpleegkundigen en student- verpleegkundigen omtrent de basiszorg en werking van de afdeling. Waakt over het comfort van de patiënten.
Houthalen-Helchteren
€11,93 per uur
Voor een frituur in Houthalen zijn we op zoek naar een student om in het weekend en af en toe eens door de week te werken. Wat ga je moeten doen :