Student Juli jobs in Lot

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 9 jobs
Voor de Personeelsdienst student zoeken we een student bachelor/master personeelswerk, arbeidspyschologie, sociaal werk, bedrijfsmanagment, ….
(periode juli, augustus of september 2019). Je bent student in een administratieve opleiding zoals bv. Een stageplaats in de periode juli, augustus of september…
Je bent minstens 4 weken aansluitend beschikbaar in juli of augustus. Voor een logistiek bedrijf te Grimbergen zoeken wij studenten voor juli en augustus.
Teleblok
Brussels
Online sinds 29 juli 2019. Wil jij je graag inleven in de leefwereld van de student? Maak jij graag tijd vrij om te luisteren naar de ander?
Studentenjob tijdens de maanden juli, augustus, september. Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar studenten. Leveren en ophalen van wagens.
Wat zijn jouw taken als student: Je was een student tijdens het academiejaar 2018-2019; Je bent vrij tijdens de maanden juli, augustus en september;
Wij zijn DRINGEND op zoek naar gemotiveerde, dynamische en flexibele studenten om als orderpicker te werken bij een productiebedrijf in de regio Grimbergen.
Als part-time bediende boekhouding ben jij verantwoordelijk voor het verwerken van de betalingen van de klanten.
Van 1 tot 5 juli 2019. Je werkt als sportmonitor tijdens de omnisportkampen in volgende periodes: Van 4 tot 8 maart 2019. Van 15 tot 19 april 2019.
Apply instantly
» Post your CV - It only takes a few seconds