Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 802 jobs
VERO MODA AALST IS OP ZOEK NAAR EEN JOBSTUDENT VOOR DE WEEKENDS. Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA?
Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met…
Voor dit Hubo filiaal zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die ons team enkele uren per week kan komen versterken (voornamelijk kassa).
Agilitas
Asse
Voor een bedrijf gevestigd in Asse zijn wij op zoek naar studenten-magazijniers die op zaterdagen vrij zijn om het team te versterken.
Agilitas
Erembodegem
Je bent student en beschikbaar van 7/10-9/10/2019. Ben je beschikbaar van 7/10 tot en met 9/10/2019? Verdien je graag een centje bij?
t Rozenland
Lede
Taken Als kassamedewerker ben je verantwoordelijk voor de kassawerkzaamheden en de bijhorende dienstverlening aan de bezoekers van ons.
Bakkerij Aernoudt
Erpe-Mere +3 locations
Je bent student of zoekt een bijverdienste. Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa.
Agilitas
Asse
Voor een snelgroeiend familiebedrijf in Asse zijn wij op zoek naar een enthousiaste student of flexi-jobber die het team kan bijstaan.
Als administratief bediende sta je in voor het verwerken van allerlei administratie. Hiervoor zal je gebruik maken van computer, printer, telefoon….
Regiotalent
Moorsel
Wil jij je graag een centje bijverdienen tijdens het schooljaar en schoolvakanties? Voor onze klant gevestigd regio Aalst, gaan wij op zoek naar een…