Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 726 jobs
PIECES
Meir
PIECES MEIR IS LOOKING FOR A JOBSTUDENT WORKER. Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van PIECES? WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR:
FUN is een dynamische organisatie met een no-nonsense aanpak. Binnen de informele FUN sfeer krijgt iedereen een kans om als gelijkwaardige schakel van het team,…
AT DECATHLON THE GAME IS ON! Ben jij een gepassioneerde sporter? Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? Dan is deze uitdaging iets voor jou!
Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met…
VERO MODA MEIR IS OP ZOEK NAAR EEN JOBSTUDENT VOOR DE WEEKENDS EN DE VAKANTIES. Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO…
ONLY
Mortsel
ONLY LEUVEN IS LOOKING FOR A JOBSTUDENT. Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? We look forward to hearing from you!
AT DECATHLON THE GAME IS ON! Ben jij een gepassioneerde sporter? Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? Dan is deze uitdaging iets voor jou!
DUUR:van 1 tot 12 maanden. Je pickt sportieve artikelen uit onze stock. Je let op de te respecteren levertermijnen. GEWENSTE PROFIEL VAN DE KANDIDAAT:
Agilitas
Tisselt
€18 per uur
Voor een logistiek bedrijf in Tisselt zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om te orderpicken. Heb je reeds ervaring als orderpicker en heb jij gevoel…
AT DECATHLON THE GAME IS ON! Ben jij een gepassioneerde hiker, skiër of snowboarder? Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar?