Post your CV - It only takes a few seconds

Student jobs in Kortrijk

Page 1 of 475 jobs
Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met…
ONLY
Kortrijk
ONLY KORTRIJK (ring) IS LOOKING FOR A JOBSTUDENT. Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR:
Ben jij een gepassioneerde sporter? Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? Zou je jouw passie willen delen met klanten?
VIVES is een hogeschool waar een gemotiveerd team van 1300 personeelsleden dagelijks werkt aan de toekomst van meer dan 13.500 studenten.
Voor een supermarkt te Harelbeke zijn wij op zoek naar een student voor de maand september. Je helpt mee in de winkel en aan de kassa.
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
Lab9
Kortrijk
Voor onze winkel in KORTRIJK zijn wij op zoek naar een job/werkstudent (M/V 18+). Je geeft demonstraties aan de klanten om hen kennis te laten maken met de…
Je komt terecht in een supermarkt in hartje Kortrijk. De winkel is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer fiets en auto. Het aanvullen van de winkel.
Lago
Zwevegem
Ben je een student (+18 jaar) die houdt van een afwisselende job, niet bang om de handen uit de mouwen te steken,. Eind december 2018 opende Speel.