Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 778 jobs
Sint-Pieters-Leeuw
Als student versterk je elke zaterdag onze verkoopteams, en dit gedurende het hele schooljaar en één maand in de zomervakantie. Je bent minstens 18 jaar.
Sint-Pieters-Leeuw +2 locations
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met…
Brussels
Fondée en 1954, Daoust est la société de Ressources Humaines belge la plus expérimentée. Nous accompagnons les travailleurs à toutes les étapes de leur vie…
Maninfo
Bruxelles Molenbeek-Saint-Jean
Een student (m/v) die tijdens het jaar één dag per week vrij is om ons te helpen met administratieve taken. Een bedrijf van 15 personen.
Sint-Pieters-Leeuw
Dan ben jij de kandidaat student (m/v) die we zoeken. Voor een bloemenwinkel in de regio van Halle zijn we op zoek naar een student winkelmedewerker (m/v).
As a Sales Stylist at Levi Strauss & Co. You will have the opportunity to work in an environment where change and ideas are celebrated. Key parts of the role:
Schepdaal
Als medewerker in de bakkerij zal je hoofdzakelijk verantwoordelijk zijn voor het contact met klanten en de verkoop in de zaak.
Sint-Lambrechts-Woluwe
La tâche principale est d'accueillir les clients et d'assurer la vente de bijoux. Vous recherchez un job étudiant dans la vente ?
Een logistieke carrière die blijft evolueren, in een international sfeer? Het Caterpillar Logistics Center in Grimbergen behoort tot de wereldtop, net als onze…